3. lokakuuta 2015

Nyt kaikki rullaa!

Hei pitkästä aikaa vanhoille lukijoille ja tervetuloa uusille lukijoille! Toivottavasti kaikki edellisetkin kiinnostuneet löysivät tänne, vanha "Kateuden Katse" on julkisesti kuopattu ja haluan tekstit säilyttää salaisina, jonka vuoksi aloitin "puhtaalta" alustalta kuitenkin osa vanhaa ja tärkeää osana uutta.

Sivupalkeista löydätte tarvittavat tiedot meistä ja kysyä saa jos ei jokin asia avautunut. Täydennän tietoja lyhyesti jonnekin tähän blogiin kuitenkin jossain vaiheessa.

Nyt asiaan, kuten moni teistä tietää vanhassa Kateuden Katse -blogissa esiintyi Emmi-tamma. Kuitenkin se hevonen on historiaa ja paremmassa paikassa mitä olisi voinut olla, mutta kuitenkin tärkeä itselle, joten ulkoasussa Emmi vilahtelee.

Itsellä innostus ratsastukseen kovassa nousussa ja selässäkin pitkästä aikaa kävin keskiviikkona, hevonen ollut tosi rauhallinen koko viikon ja pikemmin laiska, ehkä sekin on syynä miksi oli niin mukava taas ratsastaa, sais myös tämän istunnan taas kuntoon. Yhtenä päivänä tehtiin pieniä harjoituksia maastakäsin, peruutuksia-pysähdyksiä-seuraamisia. Pysähtyi hyvin käskystä vaikka jatkoin itse matkaa. Sama toimi myös ilman liinaa.

 Uudessa tallissa seissyt paikallaan naruissa ja vapaana ilman ongelmia, mikä on todella helpotus kun ei sitä aiemmin ole tehnyt muutakuin komentamalla ja nyt automaattisesti on ollut fiksua poikaa. Jo uuden tallin pihalle tullessa oli todella rauhallinen ja suoraan talliin sisälle mentäessä ja muiden ponien vieressä haistellessa ei ollut häslä.

Olen todella iloinen siitä mihin tulokseen tultiin ja millainen hevonen nyt on. Uutta toveria haistellessa ei tehnyt mitään. Normaalisti heilauttaa etukaviota ja kiljasee ja saattaa vielä takastaan heilauttaa, eikä nyt ollut sellainen lähelläkään. Kaveri kyllä teki noista kaksi ekaa ja muuten kulkivat peräkanaa ja samalta kasalta menivät syömään. Tämän viikon ollut tuollaista, katsotaan jääkö tuollaiseksi vai muuttuuko johonkin suuntaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäthän asiallista kommenttia, asiattomat/loukkaavat poistetaan.