28. lokakuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Päivät lyhenevät ja illat hämärtyvät jo todella aikaisin, joten kuvia ja postauksia tulee heikosti, mutta yritys hyvä kymmenen. Viikonloppuna parhaat mahdolliset ajat ottaa kuvia, mutta viimeaikoina sekin on jäänyt. On ollut hautajaiset ja niihin liittyviä juttuja, jolloin en ole ollut viikonloppuina kaupungissa. Myös muita ikäviä juttuja sattunut joiden takia ei kuvaaminen ole ollut mahdollista. Tänä viikonloppuna näyttäisi kuitenkin siltä, että kuvia saadaan, jes.


Olen nyt yrittänyt säännöllisesti liikutella hevosta, mutta parin viikon ajalta on jäänyt vähemmälle. Nyt kuitenkin löpinöistä asiaan, muutaman päivän olen juoksutellut Chokoaja tänään olen menossa myös liikuttamaan sen, jos kerkiän pihaton siivoamisen jälkeen. Tänään ainakin ystäväni hieroo Chokon joten kuvia myöhemmin tältä päivältä.

Chokolle kuuluu muuten todella hyvää, "pientä" tarhan askartelua lukuunottamatta. On päässyt tutustumaan myös tammoihin. Nyt vain ahkera rastastusvaihde silmään ja töitä tekemään(tammikuussa sitten pääsääntöisesti minä liikutan). Pihattoelämä on sujunut paremmin kuin ajattelin, paremmin kuin pikkutalleilla karsinaelämä. Siitä teen sitten ihan omanlaisensa postauksen, kun siihen aikaa löytyy.

Tämä hyvä esimerkkikuva jälleen pieleen menneestä kuvasta, hevonenkin kerkesi räpäyttää silmiään. Noh, ei meillä viilata pilkkua. Uutta objektiivia odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäthän asiallista kommenttia, asiattomat/loukkaavat poistetaan.