2. tammikuuta 2017

Odotuksia vuodelle 2017

Olen pohtinut muutaman päivän jo mitä vuosi 2016 minulle toi. En voi kehua sitä mitenkään erityisen hyväksi, mutta hyviäkin asioita on tapahtunut. Mainitaan nyt pari hyvää hevosiin liittyvää asiaa.

Ensimmäisenä mieleenjääneenä erityisen hyvänä asiana oli hevosen myynti. Koskaan en ole tuntenut yhtä suurta helpotusta elämässä, kuin sen kyseisen hevosen myynti. Toki se oli raskasta siinä mielessä, että olen tottunut oman hevosen olemassaoloon. Kuitenkaan tunnetasolla ei ollut lainkaan raskasta. Tarkemmin olisin voinut harkita, mutta olen erittäin tyytyväinen nykyhetkeen elämässäni.


Toisena hyvänä asiana on ystäväni hevonen Pösse. Olenhan toki tuntenut Pössen siitä asti kun ystäväni sen osti ja enemmän ja vähemmän touhunnut sen kanssa, mutta 2016 loppukesästä olen ollut sen elämässä mukana enemmän. Hienoa seurata hauskan nuoren hevosen fyysistä ja henkistä (pientä naurua) kehitystä. Olen enemmän kuin onnellinen siitä että olen tervetullut kyseiselle tallille sekä liikuttamaan ja hoitamaan Pösseä ja sen tallikavereita niin paljon kuin sielu sietää, vaikka ruumis ei aina pääsisikään paikanpäälle, heh heh. Olen iloinen, että tulen hyvin toimeen muiden tallilaisten eli tallinomistajan (ystävä hänkin) ja Pössen omistajan kanssa ja tallilla on todella mukava ja lämmin ilmapiiri. Kiitollinen olen Emmalle tästä <3
 

Muita hevosiin liittyviä hyviä asitoita ei nyt tule mieleeni, joten muutama sana tästä jo alkaneesta vuodesta. Isompia odotuksia vuodelle 2017 ei paljoa ole. Odotan ainakin pääsyä valmennuksiin joka on riippuvainen kentän valmistumisesta. Valmennuksesta haen parempaa istuntaa ja kehittää ratsastustaitoa sekä oppia ratsastamaan Pösseä paremmin oikeaan suuntaan valvovan silmän alla, ilman että teen isoja mokia. 


Tietenkin toivon eniten mukavia tallihetkiä niin ystävien kuin hevosten kanssa. En malta odottaa kesää ja kaikkia hauskoja maastolenkkejä porukalla sekä viettäen aikaa laitumella hevosia pällistellen. 

Tällä hetkellä toivon vain lunta, jotta pääsee pellolla ratsastamaan ja tiellä voi tehdä muutakin kuin luistella tarhaan ja takaisin. Pösse ainakin viimekertaisen perusteella olisi innoissaan ja reippaana töihin lähdössä. 

Isoin toiveeni on pysyä Pössen elämässä mukana vielä pitkään. <3 
Hyvää uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Miksi sä möit oman hevosesi pois? Aiotko hankkia uutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei miellyttänyt minua mitenkään. Ei rakenne ei luonne ei se että oli risteytys jne vaikka ehjä olikin, tätä voisi loputtomiin jatkaa. Alusta oli ihan jees fiilis sen kanssa ja ei mitään häiritsevää minun mielestäni. Kuitenkin jossain kohti rupes häiritsemään koko hevonen eikä mulla ollut mitään tunnetta tullut koko hevoseen ollenkaan.
   Tuntui jotenkin turhalta pitää sit hevosta joka ei innosta. :)

   Tällä hetkellä en ajatellut uutta hankkia kun olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen ja seuraavan kohdalla tiedän onneksi tarkalleen mitä en halua. Kyllä vielä jossain kohti tulee hevonen mutta ei juuri nyt :D

   Poista

Lähetäthän asiallista kommenttia, asiattomat/loukkaavat poistetaan.